Houtkachels
De houtkachel in Nederland werkt aan een comeback. Reeds nu is het de belangrijkste bio-energiebron van ons land. Steeds meer Nederlanders zien de houtkachel als middel om hun energierekening fiks te verlagen en ook nog eens milieuvriendelijk bezig te zijn. Hout=biomassa en indien dit verbrand wordt in een goede hoogrendement houtkachel (zoals Fireplace, TermaTech of Haas+Sohn) is de uitstoot zeer minimaal en de energieopbrengst zeer groot.
Ook de overheid heeft haar oog op de houtkachel laten vallen en ondersteunt momenteel onderzoek naar de mogelijkheden om met houtkachels de uitstoot van CO2 en het gebruik van fossiele brandstoffen te reduceren. Samen met andere alternatieve energiebronnen kunnen de Europese doelstellingen dan sneller worden gehaald.
Fotoalbum
Assortiment
Houtkachels Houtkachels  »

Met een houtkachel verwarmt u op een gezellige en soms zeer efficiënte manier uw huiskamer. Hout-stook voor verwarming spaart fossiele brandstoffen en kan uw CO2-uitstoot beperken. Door slim te stoken vermijdt u bovendien veel gevaarlijke verbrandingsgassen die bij verkeerd stoken wél vrijkomen.


Speksteenkachels Speksteenkachels  »

Een speksteenkachel is een ideale warmtebron.
Speksteen is een natuursteen die in staat is veel warmte te absorberen en geleidelijk weer af te staan. Daardoor hoeft een speksteenkachel maar één of twee keer per etmaal gestookt te worden gedurende ca. anderhalf uur. Daarna geeft de kachel vele uren stralingswarmte af, zonder dat hij hoeft te branden.


Buitenhaarden Buitenhaarden  »

Ons assortiment buitenhaarden zijn niet alleen een welkome warmtebron in uw tuin, maar zijn toonaangevend in trend en stijl.
Geniet met uw vrienden, familie en kennissen van het aanblik en warmte van deze moderne buitenhaarden tot in de late uurtjes!


Rookkanalen Rookkanalen  »

Om een goede werking van uw houtkachel of speksteenkachel te garanderen is een goed werkend en veilig rookkanaal van groot belang.


Accessoires Accessoires  »

Accessoires voor nog meer stookplezier!


Ecofans Ecofans  »

De EcoFan is een ventilator die speciaal ontworpen is voor gebruik op een houtkachel of allesbrander. Het doel van de ventilator is om de warme lucht circulatie van de houtkachel of allesbrander te optimaliseren en de ruimte sneller en gelijkmatiger te verwarmen.
  Contact
Grebbedijk 26
6702 PC Wageningen

06 - 41 84 87 88
0317 - 42 45 57
info@pbullinga.nl
  Openingstijden
Ma: 9:00 - 17:30
Di: gesloten
Wo: 9:00 - 17:30
Do: 9:00 - 17:30
Vr: 9:00 - 17:30
Za: 9:00 - 17:30
Eventueel ook op afspraak
06 - 41 84 87 88  |  0317 - 42 45 57  |  info@pbullinga.nl  |  Grebbedijk 26  |  6702 PC Wageningen  |  |   facebook