Eiken lamelparket, duoplank vloeren , grenen vloeren & laminaat.

Deze vloeren / planken in eiken en grenen zijn te verkrijgen in verschillende diktes, kleuren en kwaliteiten.

Wij leveren uiteraard ook ondervloeren, plinten, olie en lijm.
Omdat wij het parket per volle container inkopen kunnen wij dit zeer goedkoop aanbieden.
Wij hebben ook alles voldoende op voorraad zodat u alles gelijk mee kunt nemen en u niet weken hoeft te wachten voordat het binnen is. Zelfs voor klusbedrijven en projectontwikkelaars zullen onze prijzen zeer aantrekkelijk zijn.

Wij kunnen de vloeren vaak tegen een zeer scherpe prijs bezorgen.

Assortiment

Grenen vloeren / planken / vloerdelen

Grenen vloeren / planken (bij ons €8,47 ex. btw per m2) zijn een heel stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een eiken vloer. Een grenen (Pin Maritime) houten vloer is op verschillende manieren af te werken en geeft een natuurlijke uitstraling. In de winkel kunnen we u vele resultaten qua kleuren laten zien.

Grenen vloeren / planken / vloerdelen

Lamelparket

Lamelparket, ook wel bekend onder de naam "werkingsvrije" vloerdelen, zijn planken opgebouwd uit 3 lagen. De toplaag bestaat uit hardhout variërend in dikte van 3 tot 6 mm. De middenlaag bestaat meestal uit vuren strookjes, die haaks op de toplaag zijn gelijmd. De onderlaag is een contralaag, ook meestal van vurenhout, gelijmd in de lengterichting van de toplaag.

Lamelparket

Duoplanken / systeemvloeren

Een systeemvloer is het innovatieve product onder de houten vloeren. Een houten vloer waarvan de bovenkant bestaat uit een toplaag van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout, terwijl de basislaag daaronder is opgebouwd uit eersteklas multiplex.

Duoplanken / systeemvloeren

Massief eiken planken / vloerdelen

Eiken vloerdelen zijn een harde en slijtvaste vloer met karakter. Onze Eiken plankenvloeren worden onbehandeld geleverd en hierdoor zijn deze vloeren op veel verschillende manieren te behandelen en af te werken. U kunt ervoor kiezen om een onbehandelde vloer te bestellen en de vloer zelf naar keuze af te werken met een lak, olie of hardwax-olie.

Massief eiken planken / vloerdelen

Laminaat

Haal het natuurlijke effect van echt hout of steen in huis met laminaat! Laminaat is een veel voorkomende vloer in huis. Het heeft een authentieke uitstraling en vele praktische eigenschappen, waardoor het goed past bij de levensstijl van nu.

Laminaat

Ondervloeren

Bij een nieuwe vloer moet u vaak ook een ondervloer kopen. Door middel van een ondervloer zult u de kwaliteit van uw vloer behouden. Laat u zich goed door ons informeren over welke ondervloer u kunt kopen. Elke ondervloer heeft namelijk een eigen functie.

Ondervloeren

Plinten

Massief houten plinten om uw vloer mee af te werken.

Plinten

Osmo oliën/onderhoud

Verscheidene oliën voor kleuring, bescherming en onderhoud.

Osmo oliën/onderhoud

Woca oliën/onderhoud

Woca oliën/onderhoud

Spanveren / parketveren

Tegenwoordig gebruikt men parketveren zodat de vloer niet verlijmd hoeft te worden.

Spanveren / parketveren

Diversen

Diverse tools en hulpmiddelen.

Diversen

Kit en lijm

Alle soorten kit en lijm die nodig zijn om een vloer en plinten te bevestigen.

Kit en lijm

Aluminium en RVS profielen

Aluminium en RVS profielen