Eiken duoplanken / systeemvloeren

De systeemvloer is het innovatieve product onder de houten vloeren. Een houten vloer waarvan de bovenkant bestaat uit een toplaag van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout, terwijl de vernuftige basislaag daaronder is opgebouwd uit een eersteklas multiplex. Dit tezamen vormt een uiterst stabiel product waarbij de natuurlijke werking van het hout nagenoeg uitgesloten wordt. De vloerdelen kunt u eenvoudig zelf zwevend leggen zonder te verlijmen en de systeemvloer vloer heeft dezelfde warme uitstraling als een massieve planken vloer. De systeemvloer vloer werkt dus minder dan een massief houten vloer en heeft een aantal grote voordelen.


Echt houten uitstraling
De bovenkant bestaat uit een dunne laag hardhout, terwijl de basis daaronder is opgebouwd uit kruislings gelijmde houten lagen die de onvermijdelijke werking van het hout tegengaan. Systeemvloeren bieden alle voordelen van een houtenvloer. Er valt geen onderscheid te maken met een massief houtenvloer, met het enige verschil dat u minder betaalt!

Zwevend te leggen
In tegenstelling tot de zwaardere traditioneel houten vloeren is een systeemvloer ook voor grotere oppervlakken zwevend te leggen: zonder drempels. Als u bijvoorbeeld een huurhuis heeft of een appartement bewoont, wordt vaak van u verlangd dat u de vloer zwevend legt. Een multiplank / duoplank is dan een goed alternatief. Daar komt nog als voordeel bij dat een systeemvloer geschikt is voor vloerverwarming.

99% van onze klanten legt deze vloer op vloerverwarming zonder enige druppel lijm te gebruiken.

Wij hebben hiervoor een speciale ondervloer, genaamd Heatfoil en rondom de vloer komen parketveren te liggen die worden afgedekt door de plinten,


Ecologisch verantwoord
Doordat alleen de toplaag uit hardhout bestaat, spaart een systeemvloer het milieu. Ook is er door de speciale productie techniek, minder materiaalverlies. Kortom, als u het milieu een warm hart toedraagt dan is een systeemvloer / duoplank een goed alternatief.

Gallerij

Assortiment