Grenen vloeren / vloerdelen / vuren houten planken

De Frans grenen vloer / vloerdelen / planken staat voor rust en gezelligheid. De hardheid van grenen vloeren ( Pin Maritime ) hout is net iets minder dan eiken parket, het is dan ook een goedkoper alternatief. Het is wel een feit dat een Frans grenen vloer met het jaar harder wordt.

Grenen wordt gekenmerkt door een iets wat levendige structuur met hier en daar wat kleurverschil in het hout. Het hout is duurzaam. Het wordt geleverd in vaste lengtes. Vaak is de lengte van de planken 2m, soms iets langer. Een partij grenen vloerhout wordt nagenoeg altijd in 'wildverband' gelegd. Dit betekent dat er geen figuur wordt gelegd. De legger pakt praktisch zonder te sorteren de vloerplanken om ze vervolgens te leggen. De vloer krijgt een gebalanceerd uiterlijk.

Onze planken zijn rondom voorzien van messing en groef. Wij kunnen de vloeren vaak tegen een zeer scherpe prijs bezorgen.

Grenen vloer behandeling

U kunt de onbehandelde houten vloeren zelf in elk gewenste kleur oliën of lakken. Deze oliën zijn uiteraard bij ons te verkrijgen.

Wij hebben vaak ook partijen grenen vloeren op voorraad voor een zeer scherpe prijs die al geolied of gelakt zijn.

Gallerij

Assortiment